Monique du Pau

Als twaalfjarige gaf mijn huisarts me een paar kleine korreltjes omdat ik zo benauwd was. De benauwdheid bleef daarna weg en het moment dat ik die korrels kreeg is me altijd bijgebleven. Het bleek een homeopathisch middel te zijn. Ik was gefascineerd en wilde er alles over weten.

Dieren en mensen

In 2005 heb ik de de opleiding tot dierhomeopaat afgerond. Ik ben altijd al een dierenliefhebber, werkte indertijd bij KNGF Geleidehonden en de opleiding voor dieren lag voor de hand. Homeopathie bleef me boeien en sinds 2013 ben ik ook klassiek homeopaat voor mensen.

Door jaarlijks nascholingen te volgen over gedrag en gezondheid van dieren blijf ik op de hoogte van recente ontwikkelingen. Vooral de hond heeft mijn interesse. De afgelopen tijd heb ik weer meer geleerd over b.v. gezonde voeding voor de hond, vaccineren en titeren, allergie en het eliminatiedieet. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BKHD.

Naast homeopaat ben ik moeder van twee jongens en hobbyboerin. We hebben twee honden, Welsh Corgi Cardigan Finn en Boheemse/Oudduitse herder Freddie. En ook nog een kippen en schapen. Ik hou erg van het buitenleven.  

Monique du Pau - homeopathie voor dieren