Help, mijn hond heeft jeuk!

Al krabbend komen ze mijn praktijk binnen. Hun baasjes hebben al van alles geprobeerd. Van ander voer, vaker borstelen tot allergietesten en medicijnen waar hun hond dik van wordt. Uiteindelijk komen ze bij de homeopaat terecht. Soms met al jarenlange klachten.

Al krabbend en bijtend komen ze mijn praktijk binnen. Hun baasjes hebben al van alles geprobeerd. Van ander voer, vaker borstelen tot allergietesten en medicijnen (met soms de nodige bijwerkingen). Uiteindelijk komen ze bij de homeopaat terecht. Soms met al jarenlange klachten, een huid die stuk is gekrabt, dure dieetvoeren die soms helpen maar lang niet altijd, een hond die niet lekker ruikt.

Onstaan en oorzaak jeuk

Hoe gaat zo’n afspraak dan in zijn werk? Ik wil graag weten wanneer de jeuk is ontstaan. Of er een oorzaak bekend is.  Of er momenten zijn dat het erger is of juist beter. Maar ook wat voor hond ik voor me heb. Wat hij leuk vindt, waar hij bang voor is, wat hij graag lust en alle andere dingen die hem anders maken dan andere honden.

Middel tegen jeuk bij hond

Met alle informatie ga ik aan de slag om een homeopathisch middel te zoeken wat niet alleen past bij de klacht maar ook bij de aanleiding, de manier waarop de klachten verlopen en zelfs het karakter van uw hond. En vaak helpt dat middel om de jeuk veel minder te laten worden of zelfs te laten verdwijnen. Het heeft geen schadelijke bijwerkingen.

In de afgelopen tien jaar heb ik veel honden gezien met huidproblemen. Het is niet de makkelijkste klacht om te behandelen, maar geregeld knappen ze er van op. En zonder schadelijke bijwerkingen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.