Een niezende kat

Dit is Bowie, onze kat. Vorige week begon hij met flinke niesbuien. De spetters vlogen door het huis. Met een homeopathisch middel was past bij zijn genies en zijn karakter is hij nu, een week later van het niezen af.

Dit is Bowie, onze kat. Vorige week begon hij te niezen. Een onsmakelijk verhaal, maar de spetters vlogen door het huis. Lange niesbuien, maar verder was hij fit. Eten en drinken prima en even knuffelig als altijd. Ik dacht: laat ik hem maar eens een homeopathisch middel geven, naar de dierenarts gaan kan altijd nog. En dat heb ik gedaan. Homeopathie is maatwerk en wat bij Bowie paste was een middel wat hielp bij zijn niezen en bij zijn karakter.

Bowie niest niet meer

De volgende avond zaten we in huis. “Hij niest niet meer” zei mijn zoon. Ik was zelf verbaasd hoe snel het beter ging. En nu, een week later niest hij nog steeds niet.

Verschillende karakters

Het lijkt altijd wel of klachten in vlagen komen. De afgelopen weken heb ik veel kinderen gezien met buikpijn. En nu opeens niezende en hoestende katten. En tot nu toe heeft iedere kat een ander middel gekregen. Omdat ze allemaal net andere klachten hebben. En verschillen van karakter.
Herken je het verhaal en wil je meer weten? Bel of mail gerust. En mocht je verder weg wonen dan zal ik het je kat niet aandoen om in een mandje de auto in te gaan. Vaak kom ik er wel uit via een vragenlijst die ik kan mailen.

En nog even over Bowie’s linkeroog: dat krijg ik helaas niet beter. Bowie is als eenjarige gevonden op straat en zijn oog was toen al blijvend beschadigd. Hij heeft er geen last van en vangt er zelfs nog flink wat muizen mee.

niezen kat