Cursus Homeopathie voor thuis

Op 20 mei en 3 juni in Doorn

Mankeert je dier iets waarvoor je niet direct naar de dierenarts wil, maar graag zelf zou willen helpen? Homeopathie helpt, op een natuurlijke manier en zonder schadelijke bijwerkingen. Denk aan een kleine verwonding, klachten na een valpartij of aanvaring met een ander dier of aan reisziekte.

Als je daar meer van wilt weten, kom dan naar de cursus Homeopathie voor thuis. Monique du Pau is de docent. Zij is sinds 2005 homeopaat voor dieren (en mensen). Ze leert je in twee ochtenden:

  • wat homeopathie is (en wat het niet is)
  • hoe je weet welk middel je moet kiezen
  • hoe je het moet geven en wat de reactie kan zijn

In twee middagen behandelt ze daarnaast een aantal middelen die je zelf kunt aanschaffen en thuis kunt gebruiken. De lesdagen worden geïllustreerd met verhalen uit de praktijk, zodat je een idee krijgt wat er allemaal mogelijk is. 

Homeopathie werkt hetzelfde bij mensen als bij dieren. Je kunt de kennis daarom ook goed toepassen op jezelf. Dat is mooi meegenomen. 

De cursus vindt plaats op 20 mei en 3 juni van 13.00-16.00 uur. Locatie: HeelCentrum Doorn, Sandenburgerlaan 6, 3941 ME Doorn. De kosten zijn 70 euro, inclusief een naslagwerk, koffie/thee. 

Wil je meer weten of je aanmelden? Mail naar info@mdupau.nl of bel 06-30651623.