Acupunctuur voor hond en kat

Finn, mijn Welsh Corgi Cardigan is tien jaar en werd wat strammer. De dierenarts vond zijn lage rug gevoelig en vooral bij het spelen met grotere honden merkte ik dat zijn gedrag veranderde. Uit angst dat een grote hond hem pijn deed ging hij steeds vaker al bij voorbaat sneppen.

Ik vond het hoog tijd voor acupunctuur. Met mijn vorige hond waren de resultaten heel goed. En wederom werkte het prima. Finn was na één behandeling weer soepel en hij speelde weer met grote honden. Vandaag was het tijd voor een herhaling. Corona-proof en lekker buiten.

Acupunctuur werkt b.v. bij problemen in spieren, gewrichten en botten. Denk aan artrose, HD of een hernia. Maak ook bij andere klachten geeft het goede resultaten. Acupuncturist/dierenarts Kirsten Rijken Rapp werkt op afspraak in mijn praktijk in Lunteren. Je kunt ook terecht in Maarssen en Hoofddorp. Acupunctuur en homeopathie hebben overeenkomsten: ze behandelen een systeem en niet alleen de klacht. Daarom ben ik blij met deze samenwerking. Meer weten of een afspraak met haar maken? Ga naar acupunctuur.qivet.nl.